Schrijfcoaching
jeugdliteratuur

  • Hoe vertel je een verhaal?

  • Hoe vertel jij jóúw verhaal?
  • Hoe bouw je een spanningsboog op?

  • Hoe ontwikkel je een personage voor wie je empathie opwekt, maar dat ook andere kanten heeft? Oftewel: hoe maak je een personage gelaagd en net als een echt persoon?

  • Hoe overtuig je de lezer?

 

Mijn schrijfcoachingstraject is een persoonlijk leertraject waarin je vanuit de praktijk en door schrijfoefeningen leert hoe je een verhaal vertelt voor kinderen en jongeren. 

 

Jouw persoonlijke ontwikkeling als schrijver staat centraal!

0 +
jaar ervaring
0 +
schrijvers geholpen

Ondertussen kun je ook alvast lezen wat zij ervan vonden om met mij samen te werken:

Met veel plezier heb ik met Inge gewerkt aan en een langdurig onderzoek naar de schrijfster Anna Blaman, met als eindresultaat een prachtige publicatie met een kortverhaal. Inge is een hele precieze en scherpe redacteur. Ze stelt de juiste kritische vragen en weet haar feedback op een fijne, motiverende manier over te brengen. Inge heeft me ook erg goed geholpen om de grote lijnen en thema’s in het project te bewaken. Door haar kritische blik, kennis, vertrouwen en enthousiasme hebben mijn onderzoek en verhaal gewonnen aan scherpte en schrijfplezier.
Katinka van Gorkum
beeldend kunstenaar en schrijver van 'Kamer I - Oesters'
Heel prettige samenwerking! Inge is betrokken, eerlijk en heeft me heel goed verder geholpen in het schrijven van mijn manuscript.
Erik Willems
schrijver