Nog 11 originele cadeaus voor lezers

Inge Marleen 11 originele cadeaus voor lezers

Vorige week deelde ik mijn cadeaus voor schrijvers, vandaag zijn de lezers aan de beurt! Als je op zoek bent naar cadeaus voor lezers volstaat een bezoekje aan de boekhandel natuurlijk, maar soms is het ook leuk om met iets originelers te komen. Lees mee om inspiratie op te doen voor de perfecte cadeaus voor lezers!

Ook heel geschikt om voor jezelf te kopen, heb ik gemerkt (oeps)!

1 Bibliophile Reader’s Journal

Een notitieboek om al je leesavonturen in bij te houden! Je kunt hierin opschrijven wat je van de boeken vond die je hebt gelezen (zelf vergeet ik dat altijd heel snel weer, handig dus!), een lijstje maken van welke boeken je nog wil lezen en je krijgt natuurlijk leestips. En nog veel meer moois.

€ 17,50 

2 Literaire ansichtkaarten

Waarschuwing: verwacht geen kaartje als je deze kaartenset cadeau geeft, ze zijn namelijk veel te leuk om op te sturen. Links: Bibliophile 50 postcards; rechts: Bibliophilia 100 literary postcards.

€ 16,50 – 19,95

3 Een boekenvaas

Je favoriete boeken zijn nu ook verkrijgbaar… als vaas! Om spulletjes of bloemen in te doen. Welke vind jij het leukst? De turquoise, de lichtblauwe of de oranje

€ 17,50 – 26

4 Tassie

Met een Tassie op zak dompel je je wandelend onder in de verhalen van een stad – Amsterdam bijvoorbeeld

€ 29,99

5 Leessokken

Vroeger was het echt niet cool om iemand sokken cadeau te geven. Gelukkig zit dat nu wel snor.

Katten en boeken 
Boeken en brillen 
Turquoise boekenstapel
Bibliotheek

€ 9,95 – 11,95

6 Boekkussen

Om ook tijdens het lezen van alle gemakken te zijn voorzien, kun je je boek op een kussen leggen. Dan heb jij lekker je handen vrij voor een kop thee.

€ 29,95

7 Pantone kranten- en tijdschriftenbak

Als de lezers in jouw omgeving nou een specifieke voorliefde voor kranten of tijdschriften hebben, dan is dit het ideale cadeau voor hen. Stijlvol én handig!

€ 40,95

8 Boekenkruk

Boeken zijn niet alleen om te lezen, je kan er ook op zitten! Of nou ja, op deze leuke boekenkrukken, dan. Ze staan ook nog eens ontzettend leuk in je woonkamer. (Ik ken iemand die er een heeft en zij gebruikt ze om boeken op te leggen.) Linker kruk. Rechter kruk.

€ 25,90 – 26,45 

9 Boekensteun (Bibliophile Ceramic Bookends)

Deze keramieken boekensteunen maken iedere kast helemaal af.

€ 54,-

10 Boekenpuzzel

Puzzelen is weer helemaal terug. Met deze boekenpuzzels ben je wel een tijdje zoet. 

Boekenkast (achterste foto)
Klassiekers (middelste foto)
Bookclub (voorste foto)

€ 17,60 – 25

11 Boekhandeltotes

Mijn favoriete lokale boekhandel De Vries Van Stockum heeft sinds kort z’n eigen totes met de winkelpanden van Haarlem en Den Haag erop! Jouw lievelingsboekhandel heeft vast ook hele leuke totes, dus als je de rest van je cadeautjes hebt besteld zou ik gewoon even een kijkje gaan nemen. Die van Van Stockum kun je hier vinden: Haarlem en Den Haag.

€ 6,95 

Nog meer inspiratie nodig? 

Ik hoop dat je inspiratie hebt opgedaan voor de perfecte cadeaus voor lezers. Mocht je nog meer inspiratie nodig hebben, dan helpen mijn andere blogs je een eindje op weg: Nog 10 originele cadeaus voor schrijvers! Ook daar valt genoeg leuks te bespeuren voor lezers. Bijvoorbeeld spelletjes over schrijvers!

Mocht je dan nog niet zijn uitgekeken, dan heb ik ook deze twee blogs van vorig jaar voor je in de aanbieding: 
9 originele cadeaus voor schrijvers. 
7 originele cadeaus voor lezers

Dit blog bevat affiliate links. Als je op de gelinkte site iets koopt, ontvang ik een kleine commissie. Het kost jou niets extra’s!

Wil jij een kinderboek schrijven? Ik vertel je hoe je dat doet! Download mijn gratis stappenplan en ga op reis door jouw verhaal

2 reacties op “Nog 11 originele cadeaus voor lezers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *